Aquest cap de setmana hem fet molta feina al camp. Des de fa dies hem estat recuperant una feixa gran que portava molts anys sense cuidar, i tres mitges feixes. En la feixa gran hi ha oliveres i avellaners, i en les mitges feixes hi havia ametllers que estan morts. Ara ja les donem per acabades de recuperar.
Per posar-les en producció hem comprat arbres fruiters, i d'aquí dos o tres anys esperem tenir fruita per al nostre consum. Hem comprat i plantat una noguera, dues pruneres, dues pereres, dos codonyers i una magrana, ah ! i dues pomeres.
Aquestes feixes han quedat com podeu veure en la fotografia. Ara el que cal és que els senglars respectin aquests arbres tan tendres, i que la primavera sigui prou plujosa per que no ens calgui regar-los, ja que no tenim aigua en el camp més que la pluja, i el que portem en bidons.
Per cert, sembla que comencen a despertar-se els arbres. Els ametllers estan treien els borrons, i això és senyal que l'hivern, tot i que tímidament, comença a perdre força.
Aquest cap de setmana he provat un bon vi, que no és de les zones vinícoles amb gran anomenada però resulta molt interessant tastar coses noves.
Es tracta d'un vi de la denominació d'origen Pla del Bages, i en concret he obert una ampolla del Abadal 3.9 . Te color negre molt intens, aporta unes olors de pruna i cirera al nas, i passa molt suau en boca. L'he trobat que proporciona un final equilibrat, i si cal destacar un punt en concret dóna un cert record de terra. Aquí el teniu
Peus de porc amb gamba vermella #InternationalDay
-
21 de desembre, GambasInternationalDay!
Sembla posat aquí expressament perquè tenim Nadal a tocar i agrada que n'hi
hagi a les taules de les festes.
P...
Fa 1 dia
Cara'm quantes notícies noves !! Feixa nova...arbres nous...vi nou...tot plegat pinta molt bé...i emsembla que la teva nova afició de pages la aprofites " sense perdre pistonada ".....que es ben sabut que a partir dels 50...un no està pas per perdre el temps ...oi?
ResponElimina