Ara que s'acosten les festes de Nadal el cava està present a les nostres taules. Una bona celebració no ho és prou si no obrim una ampolla de cava.
Fa tres o quatre anys es va posar de moda caves afruitats i àcids, i a mi aquests tipus de cava em van anar fent que no em vingués tant de gust obrir una ampolla com temps enrera.
Penso que darrerament aquesta tendència ja ha desaparegut, i ara hi ha uns altres tipus de caves més elaborats i no tan "joves".
Avui presento un Pere Olivella Mestres Gran Reserva Especial. Es tracta del producte estrella d'una petita cava ( sols 100.000 ampolles l'any ), amb un gust treballat per fer be les coses. Un cop feta la segona fermentació, aquest cava descansa cinc anys en la cava. A més de les varietats habituals de raïm, aquest te una mica de Pinord Noir. Presenta unes bombolles molt fines i persistents, i un cert gust final de torrats que m'ha agradat molt.
Si algú en troba una ampolla, és una bona elecció i ja em donareu la vostra opinió.
hola , m'ha fet gracia veure que el teu blog es diu casi be igual que el meu , pero amb temes completament diferents as meus , m'he fet seguidora del teu blog , potser interesant saber coses de vi i cava
ResponEliminauna abraçada
roser