Espai que recull les experiències d'un aprenent de pagès. Exposo com són de senzilles les coses ben fetes, la facilitat en que es fan coses equivocades, i com una afició pot implicar tantes activitats, fetes amb il·lusió. També m'ajudarà a tenir memòria, i hi trovareu un espai d'intercanvi de maneres de fer i d'entendre el vi i el whisky

dilluns, 7 de desembre del 2009

La Vicalanda


Aquest cap de setmana m'he decantat per tastar un Rioja. Mirant sota l'escala he trobat, ben guardat, un Rioja reserva que feia molt bona pinta.

Es tracta d'una ampolla de La Vicalanda reserva 2003, de Bodegas Bilbainas. L'etiqueta ja és tota una enciclopèdia d'aquest vi, i m'ha agradat com ho han exposat.

L'he trobat amb un aroma afruitat, però en boca és un vi equilibrat, amb un cert gust dolç però que no cansa. El final és molt bo, deixant un gust de vi ben reposat.

El que em costa de detectar al beure un vi és el gust mentre està en boca. Al olorar-lo puc distinguir matiços, i un cop empassat també, però en boca encara no puc destacar gustos, pot ser no sóc gaire expert. Veurem si amb una mica més de pràctica milloro.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada