Espai que recull les experiències d'un aprenent de pagès. Exposo com són de senzilles les coses ben fetes, la facilitat en que es fan coses equivocades, i com una afició pot implicar tantes activitats, fetes amb il·lusió. També m'ajudarà a tenir memòria, i hi trovareu un espai d'intercanvi de maneres de fer i d'entendre el vi i el whisky

diumenge, 29 de novembre del 2009

Tardor i Clos Barenys



Aquesta entrada es per deixar constància de la tardor en una vinya. Els ceps ara ja estan perdent les fulles, i la setmana passada tenien uns colors vermellosos que són una merevella. Per deixar constància del pas de les estacions ho podeu veure en la imatge adjunta, en que els grocs i els vermells es conjunten d'una manera sorprenent.


El dissabte vaig tastar un vi que cal fer una menció especial Es tracta d'un Clos Barenys, que combina el raïm Siray i el Merlot, de la collita de 2006. Tot i que tenia bones referències, vull destacar el gust àcid en boca, però amb un final en paladar de fruites dolces, que ha estat una grata sorpresa. No sóc un supergourmet, però aquestes notes de gust les he pogut disfrutar clarament. Si cau en les vostres mans una ampolla d'aquestes, ja ho comentareu.

Per cert, el bon vi s'acaba ràpid.

Tinc pressa, que està a punt de començar el Barça - Madrid

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada