Avui tastem Lo Blanc
-
Avui tastem un bé escàs, un d'aquestes petites joies a les que només uns
pocs tenim accés, docs es tracta d'una producció d'unes 1000 ampolles del *Celler...
Fa 15 hores
Espai que recull les experiències d'un aprenent de pagès. Exposo com són de senzilles les coses ben fetes, la facilitat en que es fan coses equivocades, i com una afició pot implicar tantes activitats, fetes amb il·lusió. També m'ajudarà a tenir memòria, i hi trovareu un espai d'intercanvi de maneres de fer i d'entendre el vi i el whisky
En el camp no es pot parar mai. Quan acabes la temporada has de comnçar a preparar per l'any vinent. la foto molt maca. petons
ResponEliminaEl meu avi era pagés, el meu pare també,el meu sogre també....el meu marit...es dedica a moltes coses...entre elles a "fer de pagés"...i ara els nostres amics...també fan de pagés...això ja veig que s'encomana!!!
ResponElimina