Calamars farcits d'arròs
-
CALAMARSKIA YEMISTÁ és el nom de la recepta en grec.
Com molts de vosaltres ja sabeu una vegada al mes una colla d'amics fem una
gastrogresca que consis...
Fa 4 dies
Espai que recull les experiències d'un aprenent de pagès. Exposo com són de senzilles les coses ben fetes, la facilitat en que es fan coses equivocades, i com una afició pot implicar tantes activitats, fetes amb il·lusió. També m'ajudarà a tenir memòria, i hi trovareu un espai d'intercanvi de maneres de fer i d'entendre el vi i el whisky
Aquest vi m agrada molt a mi!!Llastima que el meu home no en va poguer comprar per falta de temps...però emsemble que hi haurà de tornar!!
ResponEliminaA veure com sortiran les olives aquest any, oi?Ara cal esperar que estiguin al punt.I els calçots? les dones ja podem començar a buscar les receptes del "romesco"?
Havaneres i vi blanc... Tampoc està malament la combinació...
ResponEliminaGràcies per la teva presència polifacètica a la Festa del vi novell del Celler Cooperatiu de La Granada. Com a company de camp, si fem volar coloms en temps de crisi...què et semblaria organitzar una festa similar, a la nostra mida i circumstàncies...potser quan estem jubilats...a la nostra localitat de residència i combinar el vi, els productes del camp, les havaneres i les bones amistats?
ResponEliminaAixó de fer de relacions públiques, també té les seves ventatges... ser uns dels primers d'escoltar al gust d'aquest vi i de pas sentir unes bones havaneres... que bé no?
ResponEliminaSalutacions¡¡ :-D :-D :-D