Espai que recull les experiències d'un aprenent de pagès. Exposo com són de senzilles les coses ben fetes, la facilitat en que es fan coses equivocades, i com una afició pot implicar tantes activitats, fetes amb il·lusió. També m'ajudarà a tenir memòria, i hi trovareu un espai d'intercanvi de maneres de fer i d'entendre el vi i el whisky

diumenge, 14 de novembre del 2010

Festa del vi jove


El diumenge al matí he tingut una feina molt, molt agraïda. He anat amb el meu company de camp a compartir la seva altre afició, cantar havaneres. L'actuació ha estat al Celler Cooperatiu de La Granada, que per una banda celebraven els seus noranta anys de singladura, i per l'altre era la presentació del nou vi de l'any.

Com a col·laborador del grup ( muntar i desmuntar l'equip de so, i fer una mica de relacions públiques ) he pogut conèixer la feina dels músics, i m'he apuntat a l'esmorzar, que amablement els organitzadors ens han preparat abans de l'actuació ( que era mentre el públic assistent esmorzaven ells ). Total, veritablement em siguit els primers en tastar aquest vi novell.

El vi blanc que tenen és una barreja de macabeo i xarel·lo, amb un gust afruitat i una mica d'agulla excel·lent. La graduació és baixa ( 11,5 º), i així no puja massa depressa al cap per donar boires. Aquest vi, quan sigui gran, serà cava, però de moment és una molt bona alternativa, un vi natural i suau que amb un puntet de fresc passa de merevella.


Si voleu conèixer una mica més del grup d'havaneres, aquest és el seu blog http://havaneresatotavela.blogspot.com/

4 comentaris:

  1. Aquest vi m agrada molt a mi!!Llastima que el meu home no en va poguer comprar per falta de temps...però emsemble que hi haurà de tornar!!
    A veure com sortiran les olives aquest any, oi?Ara cal esperar que estiguin al punt.I els calçots? les dones ja podem començar a buscar les receptes del "romesco"?

    ResponElimina
  2. Havaneres i vi blanc... Tampoc està malament la combinació...

    ResponElimina
  3. Gràcies per la teva presència polifacètica a la Festa del vi novell del Celler Cooperatiu de La Granada. Com a company de camp, si fem volar coloms en temps de crisi...què et semblaria organitzar una festa similar, a la nostra mida i circumstàncies...potser quan estem jubilats...a la nostra localitat de residència i combinar el vi, els productes del camp, les havaneres i les bones amistats?

    ResponElimina
  4. Aixó de fer de relacions públiques, també té les seves ventatges... ser uns dels primers d'escoltar al gust d'aquest vi i de pas sentir unes bones havaneres... que bé no?
    Salutacions¡¡ :-D :-D :-D

    ResponElimina