Espai que recull les experiències d'un aprenent de pagès. Exposo com són de senzilles les coses ben fetes, la facilitat en que es fan coses equivocades, i com una afició pot implicar tantes activitats, fetes amb il·lusió. També m'ajudarà a tenir memòria, i hi trovareu un espai d'intercanvi de maneres de fer i d'entendre el vi i el whisky

diumenge, 1 de novembre del 2015

No tot és feina

M'agrada la feina del camp, però m'agrada també les parades de la feina del camp. Reconec que són una mica especial, llepafils, complicat o sofisticat. Totes les paraules són possibles, però l'esmorzar al camp és un dels moments millors.

Com es pot veure, procuro que no falti res.

Una mica d'estovalles ( encara que siguin draps de cuina, vasos, copes, vi, bon embotit, tovallons de paper, ...), i moltes vegades bona companyia ( com podeu veure, l'esmorzar està parat per dos ).

Per acabar-ho de completar, he portat una cuineta de camping ( d'un antic remolc-tenda que teniem ) i ara podem acabar els esmorzars amb cafè tot just fet.

Les eines, s'esperen, la feina, per després, ara el moment màgic de compartir experiències. El pacte, un cop acabat l'esmorzar no es pot repetir res del que s'hagi dit, queda dins la taula.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada