Calamars farcits d'arròs
-
CALAMARSKIA YEMISTÁ és el nom de la recepta en grec.
Com molts de vosaltres ja sabeu una vegada al mes una colla d'amics fem una
gastrogresca que consis...
Fa 1 dia
Espai que recull les experiències d'un aprenent de pagès. Exposo com són de senzilles les coses ben fetes, la facilitat en que es fan coses equivocades, i com una afició pot implicar tantes activitats, fetes amb il·lusió. També m'ajudarà a tenir memòria, i hi trovareu un espai d'intercanvi de maneres de fer i d'entendre el vi i el whisky
Enric, has d'estar ben mentalitzat, que nomes dedicant-hi els caps de setmana , practicament el temps que tens es per netejar les males herbes, podar quan toca,i recollir els fruits.
ResponEliminaAqui a Bescano hi ha molta gent grant que te horts,mitjanets, pero hi son cada dia dos o tres hores.Pensa que al final tindras una bona recompensa. roser
Esperem que la calor d'aquests dies vagi bé al raïm i a les olives...
ResponElimina