Espai que recull les experiències d'un aprenent de pagès. Exposo com són de senzilles les coses ben fetes, la facilitat en que es fan coses equivocades, i com una afició pot implicar tantes activitats, fetes amb il·lusió. També m'ajudarà a tenir memòria, i hi trovareu un espai d'intercanvi de maneres de fer i d'entendre el vi i el whisky

divendres, 15 de novembre de 2013

Experiència Verema Barcelona 2013

Aquest dilluns 11 de novembre he tingut una gran sort. Quan navego per internet, acabo veient pàgines web que considero que val la pena seguir, i d’altres que no tant. Una de les que tinc amb l’etiqueta de preferides és la de Verema, de la que m’agrada la seva manera d’explicar vins, i de recollir opinions que jo les veig- properes- a la meva manera d’entendre el vi.
Fa uns dies vaig veure que organitzaven una trobada per professionals i gent del mon del vi en la que hi havia degustacions de molts cellers per donar a conèixer els seus vins,, i es podia demanar entrades.
Vaig enviar-lis una petició- indicant- que tenia un blog de vins i que tenia ganes d’assistir. La seva-contesta afirmativa em va donar molta satisfacció-, i aquella tarda va ser reservada “sense excuses” en la meva agenda.
Va ser una tarda de meravella. Hi havia més de cent cellers i distribuidors de vins, exposant, explicant i deixant tastar els seus vins. Una PASSADA. Quan vaig arribar, en pregunten si era a nivell personal o hi anava per un medi de comunicació. A l’explicar que tenia un blog de vins, sense cap problema em van donar una acreditació de premsa. Haig de dir que tots, tots, els expositors em van fer sentir molt a gust, un tracte planer, unes explicacions fàcils i entenedores ( ningú es pujava als cels per explicar coses que no eren comprensibles ) i sobre tot, compartint el seu mon i preguntant i acceptant totes les opinions sobre el que t’oferien a tastar.
Vaig tastar una pila de vins, en total uns 15. Va haver un moment que em vaig sentir massa rodejat de gent ( vora les set de la tarda ) i la delícia que era tastar vins i xerrar de primera hora de la tarda s’havia acabat, i era hora de retirada. Mica en mica ja aniré posant posts per explicar totes les coses que mereixen destacar-se d’aquesta trobada. Avui l’objectiu és destacar l’esdeveniment.
imatge de www.vinetur.es
Llegint per internet he vist que sóc un privilegiat. Estic seguint un dels portals del vi que més divulgació tenen ( més de quanta mil usuaris, si, 40.000 ), i que en aquesta primera trobada de Barcelona ( he pogut assistir a la primera ! ) van passar més de 2000 persones. 
Per cert, l’entorn de la trobada ( la sala de gòtic civil del museu marítim ( on hi havia estat l’exposició del Titànic fa no gaire ) ha estat molt agradable. En comentaris amb altres assistents, tots remarcàvem el bon entorn que els organitzadors havien escollit.

1 comentari:

  1. me'n alegro molt de que hi poguessis assistir i sobretot de que t'agrades ,

    roser

    ResponElimina