Espai que recull les experiències d'un aprenent de pagès. Exposo com són de senzilles les coses ben fetes, la facilitat en que es fan coses equivocades, i com una afició pot implicar tantes activitats, fetes amb il·lusió. També m'ajudarà a tenir memòria, i hi trovareu un espai d'intercanvi de maneres de fer i d'entendre el vi i el whisky

dissabte, 23 de febrer de 2013

M'enredo amb nova feina
Ara que el camp ja està força arreglat, m'he enredat amb un altre camp, que de moment te aquest aspecte. No es gens encoratjador, però aquest si que el tindré tot el temps que vulgui, i no hauré de preocupar-me de que quan estigui en producció l'amo el reclami.
El que és totalment cert és que hi ha una feinada de "coll...." fins que el tingui com m'agradaria. Ara publico aquestes fotos per recordar-me del seu inici.


Per cert, avui era una merevella veure els ceps nevats del Penedès. Quin regal ens ha fet la Natura. Vull saborejar-lo i compartir-lo amb vosaltres.

2 comentaris:

 1. Hola

  Enric , quan de temps sensa dir res. precisament l'altre dia et vaig deixar un comentari al blog.
  Avui hem anat a dinar a Reus amb uns amics d'Alcocebre , i hen pogut veure tota l'extencio de la nevada , un paissatge molt bonic.
  i referent al nou hort , ja saps, amb el temps i una canya tot es va fent , osigui que endevant .

  roser

  ResponElimina
 2. Hola Enric , jo tambe he estat ( encara estic ) , AIXIS ? AIXIS ? amb el meu blog , fa temps que nomes faig una entrada al mes , aixo que no paro de fer coses, tan de scrap , com de patchwork com de costura o manualitats , pero ja no tinc aquella il.lusio del començament . De totes maneres ha pensat que continuare fen posts , es com fer un llibre , un lloc on hu tens tot ben endresat , ordenat i posat de manera bonica , per tant el continuare.
  referent al teu blog a mi no em sembla "pedant" . Tens o tinc la mala sort de que jo no prenc vi ni whisky , pero si m'agrades seria una bona font d'informacio , molt fiable i gens compinxada amb les empreses . De totes maneres l'enfoc que li vols donar crec que pot ser molt interesant.

  osigui que sigui el que sigui , endevant

  roser

  ResponElimina