Aquesta setmana tinc dos aspectes a destacar, dins de la meva afició al camp i al vi.
Ha començat la tercera temporada del programa del Canal 33 "En clau de vi". Aquesta nova etapa del programa la volen efocar a partir d'una entrevista amb algú relacionat amb el vi i fora del plató. En el primer programa han entrevistat a la Sara Perez, enòloga destacada del Priorat. El que m'ha agradat és que ens han mostrat el moment de la collita, i arrancar els llevats propis que porten els gotims per a fer la fermentació de la resta de la vinya, amb una prefermentació amb una part de raim en el propi camp. Això ajuda a veure que no tot ha de ser química preparada, i les coses per si soles funcionen, com han anat funcionat des de fa milers d'anys.
La segona cosa que m'ha agradat és que he aprés a veure el programa a internet, en la pàgina de tv3 a la carta. L'enllaç a aquest programa és : http://www.tv3.cat/programa/219482733/En-clau-de-vi
Aquests dos descobriments m'han agradat molt i ho vull compartir
Calamars farcits d'arròs
-
CALAMARSKIA YEMISTÁ és el nom de la recepta en grec.
Com molts de vosaltres ja sabeu una vegada al mes una colla d'amics fem una
gastrogresca que consis...
Fa 23 hores
Perfecte aquest enllaç... sobretot pels que no el podem veure en directe... Gràcies per compartir-lo
ResponElimina