Avui tastem Lo Blanc
-
Avui tastem un bé escàs, un d'aquestes petites joies a les que només uns
pocs tenim accés, docs es tracta d'una producció d'unes 1000 ampolles del *Celler...
Fa 12 hores
Espai que recull les experiències d'un aprenent de pagès. Exposo com són de senzilles les coses ben fetes, la facilitat en que es fan coses equivocades, i com una afició pot implicar tantes activitats, fetes amb il·lusió. També m'ajudarà a tenir memòria, i hi trovareu un espai d'intercanvi de maneres de fer i d'entendre el vi i el whisky
hola Enric, m'agrada aquest pacte que tens amb els ocells,mitad i mitad , molt be.
ResponEliminauna cosa, ja et vaig comentar que hem començat amb l'hort a planta coses , pero veig que fas un comentari sobre les herbes , i avui m'adonat que ens estan sortin moltes herbes. Tu que hi fas ??? jo volia arrencar-les una a una pero es una animalada. diga'm algu . gracies
roser
el sotaescala
Hola, Roser
ResponEliminaA l'entrada del meu blog del 25 d'abril vaig fer una foto de la meva desbroçadora. En totes les ferreteries grans tipus Cifec, Aki o Leroy Merlin ara a l'estiu en tenen, i segons si tens electricitat o no en compres elèctriques ( més barates i lleugeres ) o de gasolina ( per troços més grans i més robustes ). Una altre possibilitat és fer servir herbicides que es disolen en aigua i es ruixa la terra, però jo prefereixo les coses sense verins.
Entre planta i planta, dins dels solcs, sols funciona el "mètode avecrem¨" es a dir, "A mano, avecrem a mano! " o amb una aixada.
Veuràs com et torna la terra els esforços que li dedicas, és una passada, jo no m'haguès mai imaginat la satisfacció que em torna.
ok . de desbroçadora en tinc una sencilla que faig servir per el jardi, pero aixo nomes serveix per retallar. jo vull dir totes les herbes que surten pel mig de on estan , els enciams, carbasos, pebrots etc etc , ja veig que haure de fer servir el ""mètode avecrem"", casum dena , quedarem amb el ronyons fets pols.
ResponEliminagracies
roser
Aquests albercocs tens raó Enric molt mulsuts i forca dolços......aquest any ja els esperava....gràcies !!
ResponEliminaAmb tota aquesta pluja aquest any deu reviure tot... Bona collita!
ResponEliminaHola Enric,
ResponEliminaM'acabes de donar una idea... tinc un albercoquer que fins l'any passat va ser molt generós, però els darrers dos anys ha anat minvant la seva generositat fins el punt que aquest any només hem collit un parell de quilets d'albercocs. Ens estavem pensant que ja era vell i que era un procés natural. Així doncs, una podada dràstica pot fer-lo revifar?
PTNTS
Dolça