Espai que recull les experiències d'un aprenent de pagès. Exposo com són de senzilles les coses ben fetes, la facilitat en que es fan coses equivocades, i com una afició pot implicar tantes activitats, fetes amb il·lusió. També m'ajudarà a tenir memòria, i hi trovareu un espai d'intercanvi de maneres de fer i d'entendre el vi i el whisky

dilluns, 25 d’abril del 2011

Una companya fidel


Us presento la meva companya de vinya d'aquesta setmana santa. Teníem endarrerit el tema de l'herba, i hem passat força estona amb la desbroçadora. Aquesta fotografia pot ser un bon homenatge a aquesta eina tan útil.
Al començament de fer-la servir anava sense cascos per reduir el soroll, però ara m'he decidit a comprar-los i al cap del matí acabo més relaxat.
També hem hagut de podar els ceps, que encara no ho havíem fet. Ara ja comence a sortir el raïm, i aquesta és la primera fotografia del que veritable ment es pot dir raïm.
Per cert, vist que l'any passat ens va anar molt be la plantada de patates, aquest any hem repetit, i el camí que va fent les plantes també pinta molt be. Esperem que els animals ens les respectin !

2 comentaris:

  1. com pasa el temps, sembla que era ahir que podaves els ceps i ja hi tornem a ser.Aquest any ja saps tot com va i tot anira mes be , hu tens tot mes per ma . Sembla que no i tens una bona feinada , entre les fruites dolçes, els fruits secs, les patates ,i la vinya , estas fet un bon hortela. Salut per poder-ho fer molts anys aixo es vida. roser

    ResponElimina
  2. Per anar ampliant l'homenatge, en podries fer un petit museu de les eines inseparables i incansables que silenciosament o, més aviat, sorollosament acompanyes per que facin la feina dura i imprescindible.

    Miquel, pagès intermitent.

    ResponElimina