Espai que recull les experiències d'un aprenent de pagès. Exposo com són de senzilles les coses ben fetes, la facilitat en que es fan coses equivocades, i com una afició pot implicar tantes activitats, fetes amb il·lusió. També m'ajudarà a tenir memòria, i hi trovareu un espai d'intercanvi de maneres de fer i d'entendre el vi i el whisky

dissabte, 1 de maig del 2010

Parada per pluja


El cap de setmana està resultant plujós, i sembla que les previsions són de que continuarà l'aigua. Podré fer altres feines endarrerides del camp.
Els arbres que varem plantar al gener estan brotant tots, i alguns més de pressa que altres. Aquest magraner està començant a brotar, i em fa molta il·lusió veure com va creixent setmana a setmana. La fotografia és de fa dues setmanes.

Respecte al tema vins, aquest cap de setmana no resulta gaire bo. He obert aquesta ampolla de Rioja, un criança 2005 de Hacienda Lopez de Haro, i ha resultat un vi massa just per al meu parer. Gust habitual de rioja, una mica afruitat i amb notes de fusta massa poc harmonioses. En boca un pel barroer, i un final curt. En resum, poc afortunat i no crec que sigui per repetir. De totes maneres, sempre que es tasten novetats hi ha sorpreses, tant per una banda com per l'altre.

1 comentari:

  1. jolin Enric, tambe teniu un magraner ....!!!
    quina sort , quin llam d'hort que teniu , es que tindreu una mica de tot, cireres , figues, magranes,raim ...... la teva dona veig que esta contenta perque podra fer mermelades, que be !!!
    vosaltres cap de setmana cap a l'hort , nosaltres amb la pluja no podem anar amb veler, eeeeeeeggggggggg !!!!!!. bon cap de setmana . roser

    ResponElimina