Calamars farcits d'arròs
-
CALAMARSKIA YEMISTÁ és el nom de la recepta en grec.
Com molts de vosaltres ja sabeu una vegada al mes una colla d'amics fem una
gastrogresca que consis...
Fa 1 dia
Espai que recull les experiències d'un aprenent de pagès. Exposo com són de senzilles les coses ben fetes, la facilitat en que es fan coses equivocades, i com una afició pot implicar tantes activitats, fetes amb il·lusió. També m'ajudarà a tenir memòria, i hi trovareu un espai d'intercanvi de maneres de fer i d'entendre el vi i el whisky
Hola
ResponEliminaEnric , quan de temps sensa dir res. precisament l'altre dia et vaig deixar un comentari al blog.
Avui hem anat a dinar a Reus amb uns amics d'Alcocebre , i hen pogut veure tota l'extencio de la nevada , un paissatge molt bonic.
i referent al nou hort , ja saps, amb el temps i una canya tot es va fent , osigui que endevant .
roser
Hola Enric , jo tambe he estat ( encara estic ) , AIXIS ? AIXIS ? amb el meu blog , fa temps que nomes faig una entrada al mes , aixo que no paro de fer coses, tan de scrap , com de patchwork com de costura o manualitats , pero ja no tinc aquella il.lusio del començament . De totes maneres ha pensat que continuare fen posts , es com fer un llibre , un lloc on hu tens tot ben endresat , ordenat i posat de manera bonica , per tant el continuare.
ResponEliminareferent al teu blog a mi no em sembla "pedant" . Tens o tinc la mala sort de que jo no prenc vi ni whisky , pero si m'agrades seria una bona font d'informacio , molt fiable i gens compinxada amb les empreses . De totes maneres l'enfoc que li vols donar crec que pot ser molt interesant.
osigui que sigui el que sigui , endevant
roser