Conec molta gent que li agrada el vi, que el vi representa una font per compartir experiències, que mitjançant el vi hi ha estimació per la terra, i que no únicament és una beguda per acompanyar, és tot això i molt més.
Aquest post em serveix per parar una mica i veure d'on venia, a on volia anar, i on estic.
Gràcies a tots, gràcies. A la paciència, als ànims, i al que la natura ensenya si saps i vols escoltar
Avui, sols quatre fotos, per mostrar com, a través d'una visita a una petita cava, puc gaudir d'una experiència fantàstica i d'uns moments amb uns bons amics.
Aquí hi ha una bota fantàstica. Roure pur, cinc litres de capacitat, i guardada en una cava de l'Anoia. Plena d'un excel·lent malta blended portat directament d'Escòcia en garrafes quan no te color, tot ell és blanc ( i per suposat sense "segells oficials", ja m'enteneu ). , Ara em puc riure del que s'embotella. He tingut el privilegi de tastar-ho,
i puc dir que en sols tres anys el color, sabor i intensitat és una merevella. Aquí el puc veure, i al
final d'un esrmorzar de forquilla ( carxofes, botifarra crua, cuita i d'ou, més un bull blanc que feia cantar als àngels ), aquest veritable malta va ser el perfecte final.
Aquesta foto la trobo molt maca, és un bon regal per tots
BON NADAL
Bon Nadal!! Que bé aquesta experiència amb whisky, molt interessant... Un malta blended? Hi havia un conjunt de maltes acabats de destil·lar?
ResponEliminaUn familiar de l'amo de la cava de l'anoia va per feina a Escòcia, i aconsegueix de tant en tant malta de varies procedències acabat de destil·lar, i a l'arribar a la cava el barregen i el deixen reposar. Em va semblar tipus Macallan 18 anys però amb un alcohol molt molt suau. Suposo que deu ser per que, proporcionalment, hi ha molta fusta per que s'evapori per cada litre de malta.
EliminaBones Festes
Enric , per on ets ???? que tal estas ???
ResponEliminaroser