Espai que recull les experiències d'un aprenent de pagès. Exposo com són de senzilles les coses ben fetes, la facilitat en que es fan coses equivocades, i com una afició pot implicar tantes activitats, fetes amb il·lusió. També m'ajudarà a tenir memòria, i hi trovareu un espai d'intercanvi de maneres de fer i d'entendre el vi i el whisky

dilluns, 24 de desembre del 2012

Bon Nadal !

Aquest any ha estat un any de moltes coses relacionades amb el vi i el camp.

Conec molta gent que li agrada el vi, que el vi representa una font per compartir experiències, que mitjançant el vi hi ha estimació per la terra, i que no únicament és una beguda per acompanyar, és tot això i molt més.

Aquest post em serveix per parar una mica i veure d'on venia, a on volia anar, i on estic.

Gràcies a tots, gràcies. A la paciència, als ànims, i al que la natura ensenya si saps i vols escoltar

Avui, sols quatre fotos, per mostrar com, a través d'una visita a una petita cava, puc gaudir d'una experiència fantàstica i d'uns moments amb uns bons amics.

Aquí hi ha una bota fantàstica. Roure pur, cinc litres de capacitat, i guardada en una cava de l'Anoia. Plena d'un excel·lent malta blended portat directament d'Escòcia en garrafes quan no te color, tot ell és blanc ( i per suposat sense "segells oficials", ja m'enteneu ). , Ara em puc riure del que s'embotella. He tingut el privilegi de tastar-ho,
i puc dir que en sols tres anys el color, sabor i intensitat és una merevella. Aquí el puc veure, i al

final d'un esrmorzar de forquilla ( carxofes, botifarra crua, cuita i d'ou, més un bull blanc que feia cantar als àngels ), aquest veritable malta va ser el perfecte final.

Aquesta foto la trobo molt maca, és un bon regal per tots

BON NADAL

3 comentaris:

  1. Bon Nadal!! Que bé aquesta experiència amb whisky, molt interessant... Un malta blended? Hi havia un conjunt de maltes acabats de destil·lar?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un familiar de l'amo de la cava de l'anoia va per feina a Escòcia, i aconsegueix de tant en tant malta de varies procedències acabat de destil·lar, i a l'arribar a la cava el barregen i el deixen reposar. Em va semblar tipus Macallan 18 anys però amb un alcohol molt molt suau. Suposo que deu ser per que, proporcionalment, hi ha molta fusta per que s'evapori per cada litre de malta.
      Bones Festes

      Elimina
  2. Enric , per on ets ???? que tal estas ???


    roser

    ResponElimina