A
vegades em demanen escollir vi en un
restaurant, i en aquestes
ocasions puc provar coses que
em feien il•
lusió. Aquí va un
exemple. De
tant en
tant m’agrada tornar a
tastar un vi de Ribera del
Duero,i un
dels que
conec és el Pago de los Capellanes.
Varem demanar una ampolla de
collita 2008, i aquí
hi ha la
meva descripció.
En una finca de burgos es
conrea més de
cent hectàrees de
tempranillo (
ull de
llebre ),
cabernet i
merlot, que donen un vi que presenta
molt bones característiques, que
com a
mínim està dotze mesos fent criança en botes de
roure francès, i el
mateix temps en l’ampolla. De color
morat intens,
quasi negre, presenta una
flaira equilibrada entre
fruita madura i fusta. En boca dona
sensació de plenitud,
però sense ser
pesat. Te un
pas final
molt suau i
llarg,
amb molt bon equilibri sense que
hi hagi cap sensació discordant.
Per la
meva opinió,
molt bona elecció tot i que el
pressupost és una mica
alt ( falta
poc per arribar
als vint euros,
segons els llocs ).
Bona elecció,
quan convé quedar be.
Confessaré que només he pres aquest vi quan m'ha convidat el meu sogre. Ara, sempre m'ha satisfet.
ResponEliminaÉs un bon ofici això de ser convidat, tot i que és difícil de practicar.
Eliminapaso a saludar-te , els vins negres no son del meu agrat i menys si son una mica carets
ResponEliminaroser
Segur que és una bona tria. Me n'han parlat molt bé d'aquest vi, tot i que personalment no l'he tastat...
ResponElimina