Espai que recull les experiències d'un aprenent de pagès. Exposo com són de senzilles les coses ben fetes, la facilitat en que es fan coses equivocades, i com una afició pot implicar tantes activitats, fetes amb il·lusió. També m'ajudarà a tenir memòria, i hi trovareu un espai d'intercanvi de maneres de fer i d'entendre el vi i el whisky

dimarts, 7 de febrer del 2012

Llopart Clos dels Fòssils Chardonnay 2010


Després d’un pas per els vins negres, ara tinc interès en descobrir una mica el món dels vins blancs. He tastat aquest vi de raïm chardonnay que m’ha agradat molt i vull deixar constància en el blog.

Es tracta d’un vi fermentat en botes d’acer inoxidable que després ha estat una mica en barrica de fusta, i això li ha donat un gust especial. Te un color groc palla molt transparent, i presenta aromes afruitats i una mica mica de fusta. En boca te una entrada fresca i molt agradable, i amb poca acidesa deixa el paladar obert i amb un final rodó deixa la boca preparada per el següent pas.

Preu molt correcte, no arriba als nou euros, i combina excel•lentment amb un bon peix.

2 comentaris:

  1. aaahhhh mira un vi que em pot agradar , blanc, suau i a bon preu. si el veig algun dia l'agafaré

    com tens l'hort ??? se t'ha gelat gaire ???
    nosaltres portem una setmana que el tenim entre 7 i 12 sota cero . Sort que nomes hi han escaroles i broquils que amb la fred no s'han fet gaire pero tampoc s'han gelat

    roser

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tinc un llimoner que ha quedat totalment congelat. Vaig intentar posar una manta tèrmica que venen en els vivers, però un gos d'un veí va decidir que li agradaba com a joguina, i l'endemà mateix va quedat totalment trinxada; resultat, a la segona nit de fred el llimoner ha va congelar-se. Ara venen les raons amb l'amo del gos, ja veurem !

      Elimina