Espai que recull les experiències d'un aprenent de pagès. Exposo com són de senzilles les coses ben fetes, la facilitat en que es fan coses equivocades, i com una afició pot implicar tantes activitats, fetes amb il·lusió. També m'ajudarà a tenir memòria, i hi trovareu un espai d'intercanvi de maneres de fer i d'entendre el vi i el whisky

diumenge, 22 de maig del 2011

Heravi, un Montsant molt recomanable



Aquest Montsant el vaig veure amb un preu prometedor, no arriba als sis euros. Aquesta zona vinícola m’agrada molt, i vull provar vins joves sense que siguin cars. Es tracta d’un vi que barreja raïms de garnatxa, syrah i carinyena. Presenta un color violeta fosc, amb una gran intensitat, que dona un toc final en boa dolç, mostrant que la garnaxa ha estat ben adaptada. L’he tastat amb un punt de frescor, i m’ha resultat molt agradable, una molt bona elecció. És un vi amb tons de fuita dolça que es presenta fàcil de maridar. És un bon consell, i amb una RQP excel•lent.


Per altre banda, el camp ara està espectacular. Les cireres estan en el seu punt, i resulta una meravella collir-ne, ja que a la nit en tens a casa i a la vegada les que em menjo de l’arbre mateix són les millors del mon “mundial”

3 comentaris:

  1. ostres Enric, aixo si que t'envejo, les cireres, nosaltres al jardi fa anys vam plantar un cirerer , pero no va fer mai cireres, vam esperar uns 6 o 7 anys i al final el teniem per fer sombra , pero ens va agafar una malatia i s'ens va morir. Ara a l'hort fruites no em podem posar , perque no sabem quan de temps el podrem tenir.
    Que et vagin de gust i t'aprofitin.
    roser

    ResponElimina
  2. Quines cireres més maques, són d'aquelles que costa ben poc trobar!!! I quin plaer poder-les menjar directe de l'arbre!!!
    Molt interessant el teu blog!
    1 salutació :)

    ResponElimina
  3. Hola SotaEscala!

    Muchísimas gracias por tus palabras en mi blog! te lo agradezco de todo corazón!

    Con tu permiso me quedo por aquí de seguidor ya que soy un gran amante de los vinos!

    Encantado de conocerte amigo! muchísimas gracias y que tengas una maravillosa semana! :)

    ResponElimina