Espai que recull les experiències d'un aprenent de pagès. Exposo com són de senzilles les coses ben fetes, la facilitat en que es fan coses equivocades, i com una afició pot implicar tantes activitats, fetes amb il·lusió. També m'ajudarà a tenir memòria, i hi trovareu un espai d'intercanvi de maneres de fer i d'entendre el vi i el whisky

diumenge, 8 de maig de 2011

Casa Bardella, una botiga molt agradable per comprar vi

A casa comprem una revista que es diu CUINA, i que tant la meva dona com jo ens interessen articles ( tot i que diferents ). Jo considero que hi ha una part que m'agrada molt, la de vins. Sovint els articles que hi ha són entenedors, a un nivell senzill que no vol dir sense rigor. Llegint-los aprenc, viatjo, m'il·lusiono, i desperto nous reptes i inquietuds.
Una de les seccions que més m'agrada és la de "Taula de Tast", en que la botiga Casa Bardella exposa novetats de vins amb una explicació senzilla. Algunes vegades havia tastat vins que presentaven, i em van venir ganes de conèixer la botiga.
Aquest cap de setmana he anat ( Entença 64, al costat de la plaça de les arenes darrera de la plaça Espanya ).
Vaig estar molt ben atès per uns dependents joves amb ganes de ajudar i recomanar. Amb la meva elecció de nivell de preus i inquietuds de buscar coses noves, vaig sortir molt content, amb un vi xilè de raïm carmenere ( ja havia fet una entrada anteriorment comentant la sorpresa d'aquest tipus de vi ), un vi del Bierzo jove, i un vi català.
Espero amb interès començar a tastar-los, però la primera part que és comprar vi ja ha estat una estona agradable, i penso tornar-hi. Recomano tant la part de vins de la revista Cuina, com la selecció que fan en la secció de Taula de Tast i com la bona estona que he passat en aquesta botiga, que per mi és una part del que busco en el mon del vi.
A veure si algú coincideix, o si hi ha altres llocs interessants per anar.

3 comentaris:

 1. Interessant recomanació... ho tindré en compte!

  ResponElimina
 2. hola Enric,
  Darrera casa nostra,on s'acaba el jardí comencen els horts. fins ara hi havia un home que plantava blat de moro i altres coses, però des de fa unes setmanes hem vist que no hi ha moviment i resulta que l'avi que el porta està una mica fotut de salut i hem anat a parlar amb el propietari del terreny ens ho deixa fins que es faci efectiu la reparcel.lacio de la zona, que tal com van les coses pot durar des d'un any fins a més de 10. O sigui que ens ho deixa a canvi de tenir tot el terreny net.
  Són més 800 metres cuadrats. Tenim pensat començar per poc tros i segons ens vagi ,anar ampliant, i la resta anar mantenint net de males herbes.
  Encara no hem començat, ja que aquest hort en estar tan a prop de les cases té mal accés de l'aigua de regants i ara en Jordi esta estudiant com posar un dipòsit d'aigua amb un petit motor i instal.lar reg per degoteig.
  No t'estranyi si de tant en tant et demano consell.
  ja ja ja quins pagesos estem fets, ja ja ja
  roser

  ResponElimina
 3. Felicitats i benvinguts. Sense aigua també us donareu compte que hi ha un munt de coses a plantar ( patates, cebes, alls, cigrons, arbres fruiters, ... ) i amb una mica d’aigua moltes més coses.

  Les coses que fas créixer amb el teu propi esforç tenen un gust meravellós !!!!

  ResponElimina