Aquesta setmana he passat calor com feia temps no passava. Sembla que l'estiu ha arribat de cop. Els arbres del camp han començat a treure fulles i fruits, i és un esclat de vida, un any més.
Sembla que les ametlles van força be, i alguns ametllers que els donava per morts els he podat a lo bestia, i revifem. Si la cosa segueix així, podrem fer forces panellets i coques.
L'albercoquer també va tenir una bona podada, ja que tenia moltes branques que s'entertolligaven i es molestaven unes a les altres. Ara sembla, amb el permís dels ocells, que també va per bon camí.
Amb l'èxit de les patates l'any passat m'he animat a tornar a plantar-ne, i ara ja comencen a sortir. Caldrà esperar una mica de pluja.
El que va bé per una cosa va malament per un altre. Aquesta calor ha fet sortir herba a dojo, i tinc una gran feinada en passar la desbroçadora per treure l'herba. Acabo rebentat, però content.
Espero que agradin les fotos.
Si, està fent una calor gairebé estiuenca... Molt bé les fotos, tot un esclat de primavera...
ResponEliminaOstres que be , Enric, quina il.lusio.
ResponEliminaJustament ahir amb el meu home deiem de mirar si algu del poble ens lloga un troç d'hort . Aquesta setmana començare a donar veus a la gent gran per si en coneixen algun.Si en conseguisim un , ja sabria on demana consells. perque com compendras de hortelana res de res .
roser
La foto de la patatera m'ha desvetllat tot tipus de pensaments, uns innocents i altres irreverents. Se'n podria fer una equitativa i saludable combinació.
ResponEliminaEntre els primers, està que si les patates arriben a bon terme i es poden cuinar,en poden fer de llit als pops cuinats a la gallega. Si això es rega amb un Riveiro dels que recomanes, es podria convertir en que te n'anessis al llit amb una gallega, et liessis com un pop, sense menys tenir la patatona i...que cadascú acabi com pugui.
Miquel