Espai que recull les experiències d'un aprenent de pagès. Exposo com són de senzilles les coses ben fetes, la facilitat en que es fan coses equivocades, i com una afició pot implicar tantes activitats, fetes amb il·lusió. També m'ajudarà a tenir memòria, i hi trovareu un espai d'intercanvi de maneres de fer i d'entendre el vi i el whisky

diumenge, 20 de febrer de 2011

Bouquet d'Aromes, un bon lloc per apreciar vins i menjars


He fet una bona descoberta, i vull exposar-la. Em van parlar d'un lloc en que feien sesions de maridatges de vi i menjars, i que els cursos estaven molt be. Fins aquí no m'havia captivat l'atenció. El següent, si. També fan dinars en dies feiners amb un estil similars. Això era ja molt diferent.
A la primera oportunitat que vaig tenir, cap a descobrir-ho. El lloc es diu Bouquet d'Aromes, i està en el carrer Loreto 22 ( al costat d'avinguda de Sarrià entre Josep Tarradellas i Diagonal ).

D'entrada hi ha un aparador on s'exposen molts vins, amb uns preus assequibles i amb una recomanació original per cada un. Un cop a dins, hi ha una zona de botiga de vins, i aconsellen molt be en funció de gustos i pressupostos. Al fons hi ha la zona de menjador, poques taules, pot ser sis o set, que també serveixen per els cursets.


Fan menus "dedicats". El primer dia que hi vaig anar era el dia dels formatges. De primer, una amanida amb meló, daus de formatge blau i panses. De segon, una taula de formatges excel·lent, i postres un pastís de formatge amb crema líquida de vainilla.

El segon dia que he anat era el dia del foie. D'entrada una amanida que la anomenen "Divertimento amb foie gras, meló, dolcetes i formatge blau", regat amb una copa de cava Torrents Carbó Brut ( color palla amb bombolles molt fines, jove, equilibrat i que deixa el paladar obert per a menjar ). El segon plat era foie gras i magret d ànec, amb un vi blanc francés Semillon, Château Marquis d Espartignac 2008. Era un vi dolç molt bo, que no amaga el gust del foie,( que era excel·lent ).

La meva conclussió és que és un lloc per dinar en dia feiner amb una molt bona relació qualitat/preu, el servei és agradable, i que a més és un nou ( per mí ) i bon lloc on comprar vi.

Al camp continuo fent les feines d'hivern. Pot ser que m'agafi el "toro", per que estem fent una podada important als arbres ( oliveres, ametllers, i l'abercoquer ). Us deixo una fotografia de les flors de l'abercoquer amb un insecte fent la feina de polinització.


3 comentaris:

  1. Quin lloc més interessant i més bo!!! Aq quin preui és el menú?

    ResponElimina
  2. quines flors mes maques les de l'albercoquer , em de pregar que no vingui cap gelada ni cap nevada com l'any passat. roser

    ResponElimina
  3. Els menus dels dies feiners van entre els 15 i els 19 euros, amb el café ( Illy ) inclòs. És una mica més d'un menú de batalla, però s'obtè més del que es paga, al meu entendre.

    ResponElimina