Espai que recull les experiències d'un aprenent de pagès. Exposo com són de senzilles les coses ben fetes, la facilitat en que es fan coses equivocades, i com una afició pot implicar tantes activitats, fetes amb il·lusió. També m'ajudarà a tenir memòria, i hi trovareu un espai d'intercanvi de maneres de fer i d'entendre el vi i el whisky

dilluns, 22 de setembre del 2014

Dimonis de senglar !!

A Can 10 estava molt content per que treballava i treballava, anava fent millores a les feixes i tot anava vent en popa, com diuen els mariners.


felicitat no dura tota la vida. Aquest agost he plantat patates tardanes, i calçots. La veritat és que anava creixent tot fantàstic, i com a precaució havia posat postes de ferro amb fil de pastor elèctric, i anava com una seda.

Ara comencen els problemes. Sembla que el senglar te gana, molta gana, i ha descobert que no tinc connectat el pastor elèctric. Total, que m'han fet una bona destrossa en la feixa amb les patates. Aquí hi ha la destrossa feta, i m'ha fet emprenyar, i m'ha fet gastar quasi un matí en refer-ho.

El problema serà si s'acostuma a destrossar el que hi ha, espero que no !

5 comentaris:

  1. Ai el senglar... N'hi ha molts per tot arreu!! Encara sort que no els agrada el whisky...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les coses bones sols és qüestió de temps ben acostumar-te !!!!

      Elimina
  2. Quina ràbia! N'hi ha tants de senglars que sempre hi ha un tros que acaba rebent.

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  3. Si les patates et porten els senglars, potser hauràs d'anar pel senglar. Ben cuinats, són boníssims !!!

    ResponElimina