Aquesta setmana tinc dos aspectes a destacar, dins de la meva afició al camp i al vi.
Ha començat la tercera temporada del programa del Canal 33 "En clau de vi". Aquesta nova etapa del programa la volen efocar a partir d'una entrevista amb algú relacionat amb el vi i fora del plató. En el primer programa han entrevistat a la Sara Perez, enòloga destacada del Priorat. El que m'ha agradat és que ens han mostrat el moment de la collita, i arrancar els llevats propis que porten els gotims per a fer la fermentació de la resta de la vinya, amb una prefermentació amb una part de raim en el propi camp. Això ajuda a veure que no tot ha de ser química preparada, i les coses per si soles funcionen, com han anat funcionat des de fa milers d'anys.
La segona cosa que m'ha agradat és que he aprés a veure el programa a internet, en la pàgina de tv3 a la carta. L'enllaç a aquest programa és : http://www.tv3.cat/programa/219482733/En-clau-de-vi
Aquests dos descobriments m'han agradat molt i ho vull compartir
Tast de la mostra de la nostra bóta de GlenWyvis (4 anys)
-
Ahir, en una tarda ben entranyable, ens vam reunir els habituals del malta
per tastar una mostra de la nostra bóta de GlenWyvis.
Es tracta d'un *firki...
Fa 13 hores
Perfecte aquest enllaç... sobretot pels que no el podem veure en directe... Gràcies per compartir-lo
ResponElimina