Espai que recull les experiències d'un aprenent de pagès. Exposo com són de senzilles les coses ben fetes, la facilitat en que es fan coses equivocades, i com una afició pot implicar tantes activitats, fetes amb il·lusió. També m'ajudarà a tenir memòria, i hi trovareu un espai d'intercanvi de maneres de fer i d'entendre el vi i el whisky

diumenge, 24 de juliol del 2011

Collita de patates i el champagne Mumm Cordon Rouge


Avui el camp m'ha donat una gran satisfacció. El que va començar com un afegit està resultant també una part important. Avui he collit patates, i després de que l'any passat ho varem fer de manera tímida, aquest any hem plantat més, i aquest és el resultat. L'any passat van ser patates blanques, i aquest any hem plantat vermelles. M'ha fet una il·lusió enorme veure com anaven sortint tantes de terra ! Ara en tenim per una temporada per les dues famílies, la del meu company i mestre i per la meva. Aquestes segur que em sabran a glòria !



Avui hem tingut celebració de Sant Jaume, en Santi ha obert una ampolla de champagne Mumm Cordon Rouge. No l’havia tastat mai, i donat la seva presència en els medis de comunicació ( és bastant notori ) em feia gràcia tastar-lo.
De color groc pàl•lid i amb bombolles fines, d’entrada presenta en boca una mica d’acidesa, que a mi no m’agrada en general en cap vi. Te un cert gust floral, però no destaca en res. És una mica dolç, però no te cap cosa a destacar.
En resum, per a mi és un champagne correcte, però per menys preu tenim un molt molt bon cava català. De totes maneres, si et conviden val la pena beure’l.

2 comentaris:

  1. Apaaaaaaaa, Enric quina collita mes gran, que be.
    nosaltres en collit de l'hort de moment tres enciams , de bledes no en menjeram cap perque se les han fotut els cargos. De tomates co que els vam plantar al juny encara no en teni pero en tindrem un fotime, i dissabte vaig comprar patates vermeles tardanes per plantarles dema ( a veure que sera)
    ahhhhhh i ja hem comprat un moticultor (te 30 anys pobret pero amb una bona repasada, ha anat be )


    roser
    el sotaescala

    ResponElimina
  2. Una collita de patates fantàstica!
    I suposo que ara ja de cara a la verema, oi? ;)

    ResponElimina