Espai que recull les experiències d'un aprenent de pagès. Exposo com són de senzilles les coses ben fetes, la facilitat en que es fan coses equivocades, i com una afició pot implicar tantes activitats, fetes amb il·lusió. També m'ajudarà a tenir memòria, i hi trovareu un espai d'intercanvi de maneres de fer i d'entendre el vi i el whisky

diumenge, 11 d’abril del 2010

Els cirerers fan espectacle


Els dos cirerers de la vinya aquest dissabte m'han regalat una visió preciosa. Estaven totalment florits, amb un vestit blanc que és una preciositat.

Al acostar-m'hi hi havia també una simfonia d'abelles fent la seva feina de polinitzar, que tot i ser coneguda no deixa de merevellar-me. Si des de dins de l'arbre miro el cel tinc la visió d'aquesta fotografia que adjunto. Tot plegat, un moment fantàstic.

El que no hi ha dubte és que la primavera ja és amb nosaltres. Degut a que sóc una mica pell blanca, ja he hagut d'anar al camp amb factor de protecció solar "extrem", ja que en cas contrari semblo un turista "gamba"

De begudes aquest divendres varem tastar un cava Mestres brut nature, que defineixen Coquet 2005. El varem poguer disfrutar ben fresquet, amb un refredador d'aquests que es posen al congelador i serveixen com d'armilla per a l'ampolla. Amb un color groc pàlid, té unes bombolles fines i constants, i un to afruitat sense acidesa que ens va agradar molt, acompanyant a una taula de formatges excel·lent. Una bona elecció.

3 comentaris:

  1. Aquesta foto del cirerer florit és preciosa. Això vol dir que aquest any podrem menjar moltes cireres?

    ResponElimina
  2. el cirerer és el meu arbre preferit...no per res...es que l'ùnica fruita que realment espero tot l'any ...són les cireres!!Llàstima que sembla ser que amb això els ocells i jo coincidim.Que passis una bona setmana!!

    ResponElimina
  3. Que macus els cirerers , son macus quan estan florits i quan tenen el fruits vermells amb contrats amb le fulles verdes.

    ResponElimina