Espai que recull les experiències d'un aprenent de pagès. Exposo com són de senzilles les coses ben fetes, la facilitat en que es fan coses equivocades, i com una afició pot implicar tantes activitats, fetes amb il·lusió. També m'ajudarà a tenir memòria, i hi trovareu un espai d'intercanvi de maneres de fer i d'entendre el vi i el whisky

dimarts, 24 de juny de 2014

Els horts van avançant

Després d'una verbena s'està molt be a casa fent el mandra, i també les feines deixades una mica enrera. Tinc pendent actualitzar l'estat dels horts, i ara és un moment fantàstic.

Quin canvi !
L'hort de darrera de casa està en plé creixement. Hem menjat ja uns quants enciams, i la setmana passada vam començar amb els carbasons. Sempre havia sentit dir dels nois petits que creixient com una carbacera, però tot i sabent la dita no sabia el que hi havia darrera. Caramb com creixen els carbasons ! quasi en un parell de dies o tres des de que tenen una mica de tamany ( com un dit de la ma ) passen a ser ja "carbasons de mida botiga". I els trobo boníssims quan són els de casa !

A Can 10 els carbasons comencen a creixer, i les mongetes ja s'estan enfilant per les canyes. De totes maneres, hi ha un tou de feina treient les males herbes.

Hauré de vigilar l'aigua, la bassa ja està una mica buida

Fantàstic, això de tenir verdures pròpies.

1 comentari:

  1. hola Enric , mira quin goig que fan els teus dos horts .jo aquest any no he plantat carabassons , he plantat carabasses que també m'agraden molt i almenys son mes practiques . vull dir que les pots guardar i anar menjant tot any , encara en tinc dos de la temporada passada. i les d'aquest any ja han sortit i van ""viento en popa""" . els enciams tambe n'em menjat uns quants , ara a esperar les tomates els pebrots i les esberginies .
    avui que no fa gaire sol he eestat dos horeeeeeeeeeessssssss treien les punyeteres males herbes , estic ben llumada ( esquena partida)

    roser

    ResponElimina