Espai que recull les experiències d'un aprenent de pagès. Exposo com són de senzilles les coses ben fetes, la facilitat en que es fan coses equivocades, i com una afició pot implicar tantes activitats, fetes amb il·lusió. També m'ajudarà a tenir memòria, i hi trovareu un espai d'intercanvi de maneres de fer i d'entendre el vi i el whisky

dissabte, 14 d’abril del 2012

La primavera esclata !

Amb les darreres pluges les plantes comencen a animar-se. Els arbres, que estaven parats i assedegats, ara intenten obrir-se pas amb brots tendres, i l'espectacle és una merevella.

M'he possat dins del cirerer i podia escoltar un concert dels insectes polinitzant les flors. Ha estat impressionant.

Les figueres també broten, però sembla que treuen ja unes figues, que penso que no poden ser les que a finals d'estiu siguin bones per menjar. Suposo que haurà d'haver una segona brotada, però fins ara no m'havia fixat. Hauré de preguntar-ho per saber si estic errat o no.

El meu company Miquel m'ha fet aquesta darrera fotografia podant els brots tendres dels avellaners. És un fidel reflexe de la feina feixuga que cal fer per tal de poder collir els fruits. Per cert, aquesta feina mal feta dona lumbago, en dono fe.

2 comentaris:

  1. es veritat que ens aquest moments els horts fan molt de goig. El tema de la lumbàlgia , ja el conec, em va passar el mateix netejant l'hort de males herbes .
    nosaltres tenim el presseguer brotant i en Jordi va planta dos figueres que de moment no fan res de res , no sabem si son vives o mortes .

    roser

    ResponElimina
  2. Que bonica que és la primavera!! Tu tens l´oportunitat de viura-la i gaudir-la de molt a prop. molt maques les fotos

    ResponElimina