Espai que recull les experiències d'un aprenent de pagès. Exposo com són de senzilles les coses ben fetes, la facilitat en que es fan coses equivocades, i com una afició pot implicar tantes activitats, fetes amb il·lusió. També m'ajudarà a tenir memòria, i hi trovareu un espai d'intercanvi de maneres de fer i d'entendre el vi i el whisky

diumenge, 18 de març de 2012

Cava Brut Gran Reserva Heretat Segura Viudas


Aquest cava és una barreja d’únicament dos de les tres varietats de raïm dels que que sol estar fet un cava. Aquí sols tenim macabeu, que li aporta dolçor i una mica de aromes afruitats ( a mi em recordava la poma i una mica la pruna ), i raïm parellada, que li dona finura en el pas de boca i una bona sensació de frescor.

L’ampolla te una estètica que m’agrada, amb un disseny que te molta presència. L’inconvenient és que acostumo mantenir les ampolles en fresc amb una funda de gel, i amb la seva forma una mica més ample fa de mal fer.

Si haig de fer una síntesi, cava fresc i amb un molt bon pas de boca, que deixa un gust dolç que no vol dir empalagòs. Preu, al voltant d’uns quinze euros, correcte.

1 comentari:

  1. normalment a casa comprem Anna de Codorniu , pero la propera vegada mirare si veig aquest , aixis el tastarem


    roser

    ResponElimina