Espai que recull les experiències d'un aprenent de pagès. Exposo com són de senzilles les coses ben fetes, la facilitat en que es fan coses equivocades, i com una afició pot implicar tantes activitats, fetes amb il·lusió. També m'ajudarà a tenir memòria, i hi trovareu un espai d'intercanvi de maneres de fer i d'entendre el vi i el whisky

diumenge, 20 de novembre del 2011

Un bon Ribera del Duero, Teofilo Reyes


De tant en tant em ve molt de gust tastar un vi clàssic. Aquest cap de setmana m’he decidit per un Ribera del Duero, i he escollit un criança 2006, Teófilo Reyes. D’un vermell intens, amb un bon cos però sense estridències. En boca te un gust de fruita però sense dolçor final, i amb un toc de criança sense que la fusta enfafegui.

M’ha agradat molt, i sobre tot la relació preu/qualitat, que per uns dotze euros he tingut un gran vi per acompanyar tant un bon rostit de conill ( dissabte ) com un peix amb salsa de mantega i xampinyons ( diumenge ).

Aquesta ampolla la tenia des dels nadals de 2010, i la primera ampolla no l’havia apreciat tant. Em sembla que el repòs l’ha ajudat a madurar, i ara l’he trobat molt molt millor.

1 comentari: