Espai que recull les experiències d'un aprenent de pagès. Exposo com són de senzilles les coses ben fetes, la facilitat en que es fan coses equivocades, i com una afició pot implicar tantes activitats, fetes amb il·lusió. També m'ajudarà a tenir memòria, i hi trovareu un espai d'intercanvi de maneres de fer i d'entendre el vi i el whisky

diumenge, 8 de novembre del 2009

Ara comença la collita del 2010


Amb aquests primers freds de novembre comença la collita del vi que podrem disfrutar el 2010.

Ara és el moment de preparar la vinya. Les fulles dels ceps començan a tornar-se grogues, i cal pensar en el que no vaig tenir prou cura l'any passat en el cuidat dels ceps, i començar a plantejar com puc fer la poda.

Aquest any serà la segona temporada que tenim la vinya. El primer any vaig tenir prou feina en recuperar els ceps desprès d'uns anys sense cuidar-se. Ara podrè, havent après com han anat creixent el 2009, millorar la poda per que creixin millor i sigui més fàcil cuidar-los ( no m'hagi d'ajupir tant, que el terra està molt baix ! ).

Haver fet tot el procès un any m'ha permès apendre moltes amb una sola mirada a una vinya ben cuidada. De mica en mica aniré fent el recull de les tasques per aconseguir un bon vi.

Aquesta foto del cep que he fet avui la trobo una merevella. Fins aviat !

2 comentaris:

  1. En el camp no es pot parar mai. Quan acabes la temporada has de comnçar a preparar per l'any vinent. la foto molt maca. petons

    ResponElimina
  2. El meu avi era pagés, el meu pare també,el meu sogre també....el meu marit...es dedica a moltes coses...entre elles a "fer de pagés"...i ara els nostres amics...també fan de pagés...això ja veig que s'encomana!!!

    ResponElimina