tag:blogger.com,1999:blog-8944503793508086283.post7774401405967666753..comments2023-09-21T06:03:21.603-07:00Comments on celler sota l'escala: Avui reconec públicament que haig de tenir més pacienciaCeller Sota l'Escalahttp://www.blogger.com/profile/03476906813199708044noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8944503793508086283.post-67547880183611305012011-03-12T12:05:11.997-08:002011-03-12T12:05:11.997-08:00Felicitats!!! El temps tot ho arregla...Felicitats!!! El temps tot ho arregla...Joanhttps://www.blogger.com/profile/12565605507951624240noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8944503793508086283.post-79906896940497372442011-03-12T10:08:30.367-08:002011-03-12T10:08:30.367-08:00feliçitats Enric per haver aconseguit un vi , el C...feliçitats Enric per haver aconseguit un vi , el Can10 criança, que promet se molt bo.<br />Fa anys que em faig els licors dolços, con el d'anous verdes, la ratafia,el de Maria Lluisa i el Patxaran. Els deixava a sol i serena 40 dies i els consumiem deseguida, pero no m'agradaven gaire. ara faig com tu els deixo d'any per l'altre a les golfes i em queden boniiiiissssiiiiiimmmmmssss.<br />roserEl Sotaescalahttps://www.blogger.com/profile/09855995747465950769noreply@blogger.com